ТикТок е пълен със съвети за красота, лайфхакове и всичко между тях –

...
ТикТок е пълен със съвети за красота, лайфхакове и всичко между тях –
Коментари Харесай

Тази рецепта за паста с лимон е хит в ТикТок

ТикТок е цялостен със съвети за хубост, лайфхакове и всичко сред тях – в това число бързи и лесни предписания. И в случай че довечера ви се хапва лесна, само че вкусна вечеря с паста, това предложение е идеално за вас.

Най-новата рецепта, която стана известна в ТикТок, е свежо изглеждаща лимонова паста от италианския началник Клаудия Арабито, която разгласява свое видео в отговор на известен преди този момент клип на инфлуенсъра Емили Марико.

Във видеото тя употребява паста капелини, която е най-хубавата версия на спагети. Обелва и изстисква сока от три лимона, по-късно загрява зехтин и масло в тиган с люспи пикантен червен пипер, чесън, капка вода и прибавя пастата. 

 
@mammaculinaria#stitch mit @Emily Mariko hopr you’ll see this and try it out #lemon#pasta#emilymariko#stitch#recipe#howto#learnontiktok#italianfood#amazing#foryou#viral#fup#fds#love♬ Originalton - Claudia Arrabito

Готвейки спагетите в тигана, добавя пръски вода всякога, когато изсъхне, до момента в който пастата стане al dente. След това прибавя лимоновата кора, сока и босилека и разбърква, до момента в който пастата стане подготвена. 

Не сме сюрпризирани, че рецептата има 5,2 милиона гледания. Дори Джулия Фокс разяснява видеото: „ Когато същински италианец се включи в чата “.

Крайният артикул наподобява много апетитен, поднесен в паница, гарнирана с босилек и лимон и е едно мързеливо ентусиазъм за делнична вечеря. 

Автор: Евгени Кирилов
 Ето и 7 морски предписания, които да приготвим вкъщи 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР